Grand Prix Spanje

Vluchten

Vliegen naar Barcelona is het meest voor de hand liggend al zou Girona ook prima kunnen. Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Brussel of Dusseldorf vlieg je snel en non-stop naar Barcelona.

Toegangskaarten

De Grand Prix van Spanje biedt op het Circuit de Catalunya zowel zit- als staanplaatsen. We adviseren je graag voor de beste plek.

Accommodatie

Overnachten in de stad Barcelona blijft voor de meeste mensen toch wel de ultime wens. Samen vinden we jouw favorite hotel met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Excursies

Wat kan je niet doen in Barcelona? Zonnen aan het strand, een fietsexcursie, de Segrada Familia bezoeken of een voetbalwedstrijd van FC Barcelona. Het kan allemaal.

Over de GP van Spanje

Formule 1 in de Spaanse zon!

De Grand Prix van Spanje heeft na de overwinning van Max Verstappen in 2016 behoorlijk aan populariteit gewonnen, maar was in 2020 bijna van de kalender verdwenen. Gelukkig staat ie er gewoon weer op, want het is altijd een prachtige race.Wil je de Grand Prix van Spanje dit jaar bezoeken? Onze experts stellen graag een fantastisch reis voor je samen!

Play Presentation

Vluchten

Vanaf Amsterdam

Vanaf Schiphol vlieg je met KLM, Transavia of Vueling comfortabel non-stop in ca. 2 uur naar Barcelona. Op basis van de gewenste reisdagen zoeken we de beste en voordeligste vluchten voor je uit.

Vanaf Dusseldorf

Vanaf Düsseldorf International Airport bereik je Barcelona non-stop en voordelig met Eurowings.

Vanaf Brussel

Ook vanaf Brussel Zavetem bereik je Barcelona non-stop met Brussels Airlines. Zavetem ligt op ca. 45 minuten rijden van de Nederlandse grens.

Andere mogelijkheden

Ook bij de keuze van je vluchten overleggen we graag wat je wensen en eisen zijn en zetten we altijd eerst de beschikbare mogelijkheden voor je op een rij.

Meer informatie over deze Grand Prix?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wat wij de beste plaatsen vinden.

Het Circuit de Catalunya beschikt over een aantal staanplaatsen in het begingedeelte van het circuit, maar de beste plekken vindt je op de vaste tribunes.

Eigenlijk biedt iedere tribune wel iets unieks als het gaat om het deel van het circuit dat je kunt zien, maar een aantal plekken schieten er wel uit, waaronder de H tribune..

Wat voor jou de beste plek langs het circuit is bespreken we graag met je, want in ons streven naar de mooiste formule 1 reis, delen we graag onze ervaringen met je.

 • H10 Hotels Barcelona

  Hotels zijn er te kust en te keur in Bardcelona, maar de hotels van de H10 keten hebben wat ons betreft altijd wel wat aparts te bieden. En er zijn er meedere in Barcelona, dus er is er altijd wel een op de locatie die jouw voorkeur heeft. De H10 hotels hebben een geweldige prijs/kwaliteit verhouding. Uiteraard selecteren we uiteindelijk het hotel dat het beste bij je wensen past, of het nu een H10 is of een ander hotel.

 • Accommodatie 2

  When buying a theme from us, you can rest assured that we will maintain it.

  Our theme comes with 8 in-house plugins, which means that when there is an update, you’ll be sure to always have the latest version. In addition, with every purchase of Sartre, you get 6 months, 24/7 included premium support.

 • Accommodatie 3

  When buying a theme from us, you can rest assured that we will maintain it.

  Our theme comes with 8 in-house plugins, which means that when there is an update, you’ll be sure to always have the latest version. In addition, with every purchase of Sartre, you get 6 months, 24/7 included premium support.

Excursies GP van Spanje

Ontdek Barcelona!

Barcelona heeft veel te bieden en naast de bekende bezienswaardigheden zoals de Segrada Familia, Park Guell, de Ramblas en Plaza Catalunya, kun je in Barcelona ook genieten aan het strand, kun je een fietstocht maken en zijn er zelfs mogelijkheden om en dagtour te maken naar een van de prachtige wijnhuizen inclusief een heerlijke lunch.