Grand Prix Abu Dhabi

Vluchten

Abu Dhabi en Dubai, waar je ook zeer goed kunt verblijven voor deze Grand Prix, zijn zeer goed bereikbaar vanaf Amsterdam, Düsseldorf en Brussel. Met KLM, Emirates of Etihad vlieg je non-stop naar Abu Dhabi of Dubai.

Toegangskaarten

Naast een heuvel met staanplaatsen beschikt het Yas Marina Circuit daarnaast uitsluitend over prachtige tribunes met zitplaatsen. We adviseren je graag voor de beste plek.

Accommodatie

Waar je ook overnacht in Abu Dhabi of Dubai, het circuit bereik je heel gemakkelijk per privé transfer of taxi. We selecteren graag het beste hotel op basis van je wensen en eisen.

Excursies

In Abu Dhabi en Dubai zijn talloze leuke dingen en excursies te doen. Eigenlijk te veel om op te noemen, maar daarom zijn wij er om je te adviseren.

Over de GP van Abu Dhabi

De laatste race van het seizoen.

De Grand Prix van Abu Dhabi is ook in 2020 weer de laatste Grand Prix Formule 1 op de kalender. Wie weet wordt op 29 november het kampioenschap wel beslist en wordt het de spannenste race van het jaar. Wil jij de Grand Prix van Abu Dhabi dit jaar bezoeken? Onze experts stellen graag een fantastisch reis voor je samen!

Play Presentation

Vluchten

Vanaf Amsterdam

Vanaf Schiphol vlieg je met KLM en Etihad comfortabel non-stop in ca. 6,5 uur naar Abu Dhabi. Daarnaast vlieg je in ongeveer de zelfde tijd naar Dubai met Emirates en KLM.

Vanaf Dusseldorf

Vanaf Düsseldorf International Airport bereik je Abu Dhabi non-stop met Etihad en Dubai met Emirates. Tevens zijn er diverse mogelijkheden om te vliegen met een tussenstop.

Vanaf Brussel

Ook vanaf Brussel bereik je Abu Dabi non-stop met Etihad en Dubai met Emirates. Daarnaast zijn er mogelijkheden om met een tussenstop Abu Dhabi of Dubai te bereiken.

Andere mogelijkheden

Ook bij de keuze van je vluchten overleggen we graag wat je wensen en eisen zijn en zetten we altijd eerst de beschikbare mogelijkheden voor je op een rij.

Meer informatie over deze Grand Prix?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wat wij de beste plaatsen vinden.

Het Yas Marina Circuit beschikt over een aantal staanplaatsen op het midden terrein, maar de beste plekken vindt je op de vaste tribunes.

Eigenlijk biedt iedere tribune wel iets unieks als jet gaat om het deel van het circuit dat je kunt zien, maar een aantal plekken schieten er wel uit, waaronder de South Grandstand.

Wat voor jou de beste plek langs het circuit is bespreken we graag met je, want in ons streven naar de mooiste formule 1 reis, delen we graag onze ervaringen met je.

 • Accommodatie 1

  Sartre is a powerful multi-layout and multi-purpose WordPress theme.

  It allows creatives to build concepts for any kind of industry. Use it to create a website for travel agencies, barbershops or even mobile and web applications. Sartre WordPress theme is highly customisable and offers some 100+ purpose-built content blocks, 24 concept layouts, a range of pre-designed headers, footers, modals and so much more.

 • Accommodatie 2

  When buying a theme from us, you can rest assured that we will maintain it.

  Our theme comes with 8 in-house plugins, which means that when there is an update, you’ll be sure to always have the latest version. In addition, with every purchase of Sartre, you get 6 months, 24/7 included premium support.

 • Accommodatie 3

  When buying a theme from us, you can rest assured that we will maintain it.

  Our theme comes with 8 in-house plugins, which means that when there is an update, you’ll be sure to always have the latest version. In addition, with every purchase of Sartre, you get 6 months, 24/7 included premium support.

Excursies GP van Abu Dhabi

Meer dan alleen Abu Dhabi.

De Grand Mosk, het Louvre Abu Dhabi en Ferrari World zijn zomaar een paar van de bezienswaardigheden en attracties in Abu Dhabi, maar ook in Dubai is het fantastisch. Het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa of toch liever het water op met een van de Yellow Boats? We nemen de mogelijkheden graag met je door.